Hotel i København - BellaSky Comwell
Comwell

Restaurant

En unik oplevelse

På Bella Sky Comwell vil vi gerne give dig en mindeværdig oplevelse. Det gælder ikke mindst i vores restauranter og barer. Derfor er hver enkelt gæst altid i centrum, og du kan fra tidlig morgen til sen aften slappe af og nyde de gode smagsoplevelser i vores helt unikke omgivelser.

Vores faglige stolthed og enestående service skinner igennem i alt, hvad vi gør. Derudover er alt, hvad vi serverer, tilberedt med råvarer af højeste kvalitet, som stimulerer alle sanser.

Kort sagt byder vi dig på gastronomiske oplevelser for både gane og øje.

Vi ser frem til at tage imod dig i en af vores fem restauranter og barer. Vælg mellem:

Restaurant The Balcony
En restaurant med rødder i det kendte klassiske og internationale køkken.
Kombinationen af det lokale med det internationale afspejler sig valget af råvarer.

BM
En restaurant med sund og forfriskende morgenmad, store buffet frokoster samt lækre aftenselskaber, der er findes på 1. sal.

Lobby Bar
Vores ene bar og lounge med god kaffe, lækre drinks og klassiske caféretter. Beliggende i stueetagen, lige ved hotellets indgang, tæt på receptionen.

Sky Bar og Restaurant
En eksklusiv restaurant, bar og lounge, der er dansk design med et twist. Det gælder både for maden, drinksene samt designet – afrundet med et stort Champagne udvalg. Beliggende på 23. etage.

Restauranter og barer er åbne for alle.

(Dog kan Sky Baren i kortere perioder være lukket grundet ”fuldt hus” og dermed indtræffer brand regulativet i forhold til begrænsningen af antal gæster i baren).