Hotel i København - BellaSky Comwell
Comwell

Møder & Konferencer

Hold dit næste møde eller konference kun 10 minutter fra såvel Københavns centrum som fra Københavns lufthavn i Kastrup

Bella Sky Comwell har en unik beliggenhed midt i Ørestaden – med egen Metrostation, Skandinaviens største indkøbscenter, Royal Golf Center og fredede naturarealer lige ved døren.

Hotellet er en integreret del af Bella Center – et af Europas største messe-, og kongrescentre. Hos os er planlægning af møder og konferencer en naturlig del af hverdagen, og som arrangør kan du derfor være sikker på de bedste forudsætninger for et godt resultat.

I Bella Sky Comwells unikke rammer og faciliteter kan vi tilbyde et alsidigt og tilpasset møde- og konferenceprogram, hvor afslapning, fordybelse og ro er en naturlig del af konceptet. Deltagere har naturligvis adgang til topmoderne teknologi og tilknyttede aktiviteter som f.eks. teambuilding eller wellness.

Vores møde- og konferenceafdeling tænker i helheder og har fokus på alle aspekter – helt ned til mindste detalje. Nøgleordene er fleksibilitet, engagement og et personligt, unikt samarbejde omkring ethvert arrangement – uanset arrangementets størrelse.

Vi glæder os til at tage ansvar for, at dit næste arrangement bliver en succes.

Konference forespørgsel